Ledercoaching

Som leder vil du i perioder opleve udfordringer, der kan være nødvendige at løse med en professionel og fortrolig sparringspartner. Gennem ledercoaching får du nye udviklingsmuligheder.

Ledercoaching hjælper dig fx. når 

  • Du står i en akut udfordring, du har brug for at få løst nu
  • Du ved, at du har et uudnyttet potentiale, men du kan ikke se de næste skridt klart
  • Du oplever tidspres, beslutningspres og har svært ved at brænde igennem
  • Der er nogle relationelle udfordringer i medarbejdergruppen, ledergruppen eller hos din chef
  • Du længes efter at sætte dine unikke potentialer i spil, så du opnår stærkere resultater
  • Du ønsker følgeskab, men har svært ved at få det
  • Du drømmer om autenticitet, og om at have oplevelsen af at være passioneret og formålsdrevet – kort sagt, større mening i arbejdslivet.

Hvad kan du forvente? 

Min fornemmeste opgave er at møde dig der, hvor du står. Jeg arbejder hurtigt, da jeg ud over min klare analytiske kompetence har en stærk intuition, der giver mig dybe indsigter om din situation, så du får overblik og nye muligheder. Jeg arbejder i spændfeltet mellem det direkte og handlingsorienterede, og det intuitive og spejlende. 

 

Hvad er dit udbytte?

Udover at få løst problemerne, vil du være blevet en mere autentisk, modig og dygtig leder. Du vil ikke kun have fået nye strategier og fornyet energi i dit lederskab. Du vil være forbundet med sider af dig selv, som du har længtes efter at sætte i spil, fordi de er essensen af, hvem du er, og hvad du ønsker at bidrage med, for at opleve mening i arbejdet. 

 

Det praktiske

Typisk arbejder vi sammen over en periode på 5 eller 8 gange af 90 minutters varighed. Jeg tilpasser det altid efter dit behov, og derfor kan vi også starte med fx. 3 samtaler. 

Møderne foregår online via Zoom eller via telefon. Det er også muligt, at jeg kan komme til dit kontor.

Mellem vores møder har du små opgaver, der passer til lige netop din situation og dine næste skridt. Det kan være skriftlig refleksion, meditationsøvelse, gåtur eller praktiske gøremål i forbindelse med dit lederskab.

Du har løbende adgang til mig på e-mail eller sms, hvis der opstår akutte behov. 

Pris for det samlede ledercoachingforløb:

5 sessioner á 90 minutter kr. 14.500,- ekskl. moms.

8 sessioner á 90 minutter kr. 23.000,- ekskl. moms.

Forløbet faktureres ved opstart.

Hvis du foretrækker at mødes på dit kontor tillægges et gebyr.

 

Udtalelser

Didde er et fantastisk menneske, som har meget viden og erfaring, som gør, at man straks føler sig i fuldkommen trygge “hænder”. Samtalerne er præget af stor tillid, og hun ved altid præcist, hvor man er og møder en der.
– Anne Katrine
Vil bare takke dig, fordi du var der og gik vejen med mig, og hjalp mig med at finde modet og retningen, for det jeg ønsker at bidrage med som leder.
– Dorthe
Uden din kærlige og stærke støtte, ville jeg ikke være, hvor jeg er nu. Du har hjulpet mig til at se nuancer, jeg slet ikke troede eksisterede. Jeg er dig virkelig dybt taknemmelig.
– Majbritt

Mødet med Didde har været afgørende for mig og mit lederskab. Jeg følte mig meget tryg, set og forstået, samtidig med, at jeg blev udfordret på en kærlig måde, uden at jeg på noget tidspunkt mødte løftede pegefingre. 

– Henriette

Bestil et ledercoachingforløb

didde@stillnessrevolution.com

eller send en sms på 22 90 27 38.

Når du har bestilt forløbet vender jeg tilbage til dig, så vi kan aftale tidspunkt for vores første session.

KONTAKT

EMAIL DIDDEFLOR@GMAIL.COM · TEL +45 22 90 27 38 · CVR 35947779 ·