Udtalelser

“Didde er et fantastisk menneske, som har meget viden og erfaring, som gør, at man straks føler sig i fuldkommen trygge “hænder”. Samtalerne er præget af stor tillid, og hun ved altid præcist, hvor man er og møder en der.”
– Anne Katrine

“Jeg har følt mig uendeligt tryg i Diddes selskab – guidet godt, på en kærlig og støttende måde. Hendes intuitive og positive måde at være på har været en enorm drivkraft! Purpose Leadership forløbet har været en fantastisk rejse, og min følelse af meningsløshed er opløst. Jeg ved, at jeg har noget at give til livet gennem mit lederskab og mit unikke formål.”

– Jette Dam ChristensenForretningsudviklingschef, KMD A/S, København

“Vil bare takke dig, fordi du var der og gik vejen med mig, og hjalp mig med at finde modet og retningen, for det jeg ønsker at bidrage med som leder.”
– Dorthe Jørgensen, Daginstitutionsleder
“Uden din kærlige og stærke støtte, ville jeg ikke være, hvor jeg er nu. Du har hjulpet mig til at se nuancer, jeg slet ikke troede eksisterede. Jeg er dig virkelig dybt taknemmelig.”
– Majbritt
“Didde er en dygtig rådgiver. Hun balancerer det konkrete, praktiske og jordbundne med det poetiske, vise og spirituelle.
Det er præcis den evne, som har gjort hele forskellen for mig. Det er holistisk arbejde når det virkelig virker.
Didde ser mig og møder mig lige der hvor jeg er. Hun viser mig en vej jeg kun selv lige kunne ane, men ikke turde tro på, at jeg kunne gå”
– Senay JensenYogalærer og medstifter af Nordic Yoga Festival

“Jeg har fået en klar fornemmelse af, hvilke unikke styrker jeg har, og større mod til at sætte dem i spil. Didde har stor viden og erfaring som hun formår at formidle på en klar og helhjertet måde. Jeg har fået hjælp til at skabe et meningsfuldt arbejdsliv, hvor jeg bruger mine specielle gaver og får langt mere ud af min indsats.”

– Charlotte

“Soul Coaching forløbet har haft en afgørende indflydelse. Jeg har lært, at forandring er mulig, selv i det store billede. Didde er yderst kompetent og hun er altid godt forberedt og et skridt foran i teori og praksis. Du kan være sikker på at blive udfordret i tanker, følelser og overbevisninger. Tak!”

– Mette

“En kæmpe gave at have taget dette forløb.
Jeg tør stå fast på det jeg ønsker for mig selv og jeg har hurtigt opnået at lande i et nyt job og skabe en ny vej. Didde er meget nærværende og tillidsskabende, og jeg har følt fuld tryghed fra første session, selvom det har været online. Forløbet har styrket mig i at mærke ind i mig selv og turde sige det højt for andre – at tale fra hjertet.”
– Christina Krabbe ZebitzCreative and strategic product manager/developer, ferm LIVING

“Tak Didde, for at skabe rammer for så store forandringer på så overraskende kort tid! Didde har på en mild, empatisk og utrolig indsigtsfuld måde hjulpet mig og min virksomhed et sted hen, som ellers kunne have taget mig år at nå. Jeg har følt mig set, hørt og forstået og har derfor følt mig helt tryg i en proces som går dybt.”

– Carina Cecilia Saatterup, Yogalærer

“Purpose Leadership forløbet har været fantastisk og jeg har glædet mig til hvert nyt modul og session. Et lyspunkt i en hæsblæsende hverdag. Spændende. Hårdt. Vigtigt. Nærende.”

– Line Reeh, Chefkonsulent ved DTU Engineering Technology og Podcastvært: “ENDELIG Mandag”

“Mødet med Didde har været afgørende for mig og mit lederskab. Jeg følte mig meget tryg, set og forstået, samtidig med, at jeg blev udfordret på en kærlig måde, uden at jeg på noget tidspunkt mødte løftede pegefingre.”

– Henriette

“Didde har en helt særlig evne til at skabe et meget nærværende, tillidsfuldt og åbent rum, hvor vi har kunnet arbejde på et langt dybere niveau end forventet. Hun ser meget klart og spejler min udviklingsproces, så det hele tiden er det essentielle, jeg får med.

Hendes formidling er rig og fuld af billeder og stærke metaforer, som jeg oplever har givet et ekstra niveau af forståelse, som også bidrager til bundfældelsen af de mange nye indsigter og erkendelser. Diddes ro, kærlige venlighed og visdom smitter og efter en session med hende, føler jeg mig altid rolig, klarsynet og beriget. Jeg har fået en styrket tro på mig selv i rollen som leder.”

– Sidsel Freja Trads BirkAfdelingsleder, Special Minds, Silkeborg

“Jeg elsker det rum, Didde er i stand til at skabe.”

– Masi Dawoud

Rum til dig

Selvomsorg, poesi & meditation

Få mit gratis minikursus til en værdi af 499,-kr. Du tilmelder dig samtidig mit personlige nyhedsbrev

.