VERDEN HAR BRUG FOR DINE UNIKKE GAVER

 ✺ 2-MÅNEDERS UDVIKLINGSFORLØB MED SOULQUEST ✺

_______________________________________

Du er kaldet til at træde ind i dit Soul Leadership…

Hvis du ved dybt inde, at du er her for at dele dine unikke gaver i verden…

Hvis du længes efter at gøre det på en måde, der ikke slider på dig selv og dine resurser…

Hvis tiden er inde til at bryde med de gamle mønstre som fx. at føle dig usynlig, alene eller utilstrækkelig…

Så du kan stå i dit lys

Forløbet indeholder

8 moduler, der støtter dig i at træde ind i dit Soul Leadership, finde dit sjælsformål og dele dine unikke gaver 

8 x individuelle 1:1 sessioner med mig á 90 minutters varighed via Zoom

SoulQuest – et 8 timers forløb i naturen

 Adgang til et bibliotek af transformerende meditationer og praksisser

Mellem sessionerne fordyber du dig i øvelser, der udvikler dit Soul Leadership og forbereder dig til din SoulQuest

E-mail sparring med mig gennem forløbet

Forløbet har været et vidunderligt, inspirerende helle og et sikkert sted at udforske og blive klogere på indre længsler og erkendelser, som ellers nemt bliver holdt nede i en travl hverdag. 

Diddes anerkendende, nærværende og vise væsen gør hende til en fantastisk makker at have med på udforskningen. Hun mestrer kunsten at skubbe blidt, aldrig ud over kanten og altid med indlevelse og respekt og uden egen dagsorden. 

Forløbet har været fantastisk og jeg har glædet mig til hvert nyt modul og session. Et lyspunkt i en hæsblæsende hverdag. Spændende. Hårdt. Vigtigt. Nærende. Med plads til digte og meditation. Og bare det i sig selv har været meget værd. At genopdage poesien i mit liv og få genetableret en lille fast nærværspraksis med mig selv. 

Det har fungeret rigtig fint med online sessionerne. Og i et travlt liv med arbejde og familieliv var det faktisk en fordel, at forløbet ikke krævede transporttid og at det foregik på tidspunkter, hvor der var ro på for mig.

Line Reeh

Chefkonsulent ved DTU Engineering Technology og Podcastvært: “ENDELIG Mandag”

“Soul Leadership er at finde og kropsliggøre dit unikke sjælsformål, 

så du træder frem med dine særlige gaver i verden.”

De 8 moduler på Soul Leadership med SoulQuest

INTRODUKTION

Din unikke livshistorie. Under den første session med Didde, og gennem indsigter fra dit liv op til nu, får du indblik i dine potentialer og din unikke livshistorie.

MODUL 1

Ro, sjæleomsorg og energibalance. Gennem meditation, sjæleomsorg og naturoplevelser styrkes din ro og dit overskud, så du mærker empowerment og en stærk forbindelse til din sjæl. Vi skaber en lysning, hvor du trygt kan udvikle dig. 

MODUL 2

Dine drømme, din passion og dit mod. Du får afklaring om, hvad der er dine største længsler og drømme. Og du forbinder dig med de sider af dig selv, som er klar til at træde ind i den nye selvopfattelse, hvor din sjæl er i centrum.

MODUL 3

Bryd igennem de indre overbevisninger. Du identificerer de negative, indre barrierer, der holder dig tilbage i de gamle historier om, hvem du er. Du får forbindelse med dit autentiske selv og den nye historie, der venter på at bryde igennem, så du kan stå i dit lys.

MODUL 4

Verden har brug for dine unikke gaver. Vi sætter lys på de evner, der er klar til at udvikles, så du kan træde helhjertet ind i dit Soul Leadership, hvor din sjæl og dit formål er i centrum. Du henter dine unikke gaver “hjem”, så du kan sætte dem endnu stærkere i spil i livet.

MODUL 5

Forberedelse af SoulQuest forløb i naturen. Du er nu klar til at tage på et magisk fordybelsesforløb alene i naturen, hvor du får et overraskende og fortryllende møde med din sjæl.

SOULQUEST I NATUREN

Gennem din Soulquest – en 8 timers fordybelsesceremoni i naturen, får du dybe indsigter om dit sjælsformål.

MODUL 6

Din SoulQuest fortælling og dit sjælsformål. Velkommen tilbage fra SoulQuest. Du deler din Quest fortælling og skaber et kreativt udtryk, der er en manifestation af dit formål. Billedet tjener som din Nordstjerne for dine næste skridt i dit liv og virke.

MODUL 7

Stå i dit lys. Din vision folder sig ud. Du integrerer al den indsigt, du har modtaget på forløbet og jeg støtter dig i at folde din vision ud, så du står i dit lys og deler dine gaver med verden.

Jeg har følt mig uendeligt tryg i Diddes selskab – guidet godt, på en kærlig og støttende måde. Hun virker utrolig kompetent i processen, og det har gjort mig rolig og selvsikker. Hendes intuitive og positive måde at være på har været en enorm drivkraft! Det har været en fantastisk rejse, og min følelse af meningsløshed er opløst. Jeg ved, at jeg har noget at give til livet gennem mit lederskab og mit unikke formål.

Jette Dam Christensen

Forretningsudviklingschef, KMD A/S, København

“En SoulQuest er en naturbaseret ceremoni,

der bringer dig i en nær forbindelse med naturen, med dit sjælsformål

og de næste skridt i dit liv.”

Praktiske oplysninger

Jeg udbyder kun 3 pladser henover efteråret og vinteren 2023/24

✺ Forløbet er individuelt tilrettelagt, så opstart sker efter ansøgningsforløb med evt. samtale, hvor vi aftaler nærmere omkring det praktiske.

✺ Det er sammensat af en udbytterig kombination af 1:1 sessioner med mig via Zoom, et 8 timers SoulQuest-forløb i naturen samt din egen fordybelse i de 8 moduler og meditationerne.

✺ Forløbet er tilrettelagt, så du kan varetage dit arbejde samtidig og vores sessioner ligger, så det passer ind i din hverdag.

Vintertilbud* 2023/24

DIN INVESTERING (EX. MOMS):

21.000,-

ELLER 3 RATER A 7.250,-

NORMALSPRIS 28.500 EX. MOMS

*Dette tilbud er tidsbegrænset og jeg har valgt at tilbyde det til en reduceret pris i en kortere periode. Dette forløb har primært været udbudt til ledere og selvstændige, der kunne få det betalt eller trække det fra, men jeg vil også gerne give andre muligheden for at komme på forløbet og derfor tilbyder jeg 3 pladser til reduceret pris, henover dette efterår/vinter. Som leder eller selvstændig er du naturligvis stadig velkommen til at ansøge om en plads til denne rabat pris.


Book en gratis og uforpligtigende samtale

Hvis du er i tvivl om forløbet er det rigtige for dig, så er du velkommen til at booke en samtale med mig. Samtalen varer ca. 30 minutter og her vil jeg fortælle dig mere om forløbet, så du bliver afklaret om det udbytte du får ud af det. Du booker samtalen ved at sende mig en mail diddeflor@gmail.com

Didde har en helt særlig evne til at skabe et meget nærværende, tillidsfuldt og åbent rum, hvor vi har kunnet arbejde på et langt dybere niveau end forventet. Hun ser meget klart og spejler min udviklingsproces, så det hele tiden er det essentielle, jeg får med.

Hendes formidling er rig og fuld af billeder og stærke metaforer, som jeg oplever har givet et ekstra niveau af forståelse, som også bidrager til bundfældelsen af de mange nye indsigter og erkendelser. Diddes ro, kærlige venlighed og visdom smitter og efter en session med hende, føler jeg mig altid rolig, klarsynet og beriget.

Jeg har fået en dyb ro, afklarethed og styrket tro på mig selv i rollen som leder gennem forløbet. Og jeg har fået et meget stærkere fundament at stå på som leder. Jeg mener det er afgørende at vi kender os selv godt og har en ren kontakt med os selv, når vi skal lede andre. Det har forløbet virkelig bidraget til.

Selvom jeg på forhånd mente, at jeg kendte mig selv godt, så har jeg fået en dybere selvindsigt og mere direkte adgang til mine styrker, så jeg kan bruge dem ind i mit virke, ligesom forløbet har hjulpet mig til at tage nogle vigtige skridt i forhold til at give slip på mønstre og vaner, som ikke længere tjener mig. Jeg har samtidig fået en klarhed over, hvordan mit lederskab skal udfolde sig den næste tid – det giver mig en fantastisk ro og sikkerhed, at jeg har et kompas at sætte retningen ud fra.

Sidsel Freja Trads Birk

Afdelingsleder, Special Minds, Silkeborg

Om din underviser – Didde Flor Rotne

Jeg er Purpose Guide™, meditationslærer og forfatter og har mange års erfaring som leder- og business coach.

Herudover er jeg tilknyttet Purpose Guide Institute i Californien som mentor på deres uddannelser, hvor vi sender mennesker fra hele kloden ud på SoulQuest forløb i naturen.

I år er det 12 år siden, at min mand Nikolaj og jeg startede vores virksomhed Stilhedsrevolutionen. Sammen har vi skrevet fire bøger om mindfulness og meditation og haft mange mennesker gennem vores mindfulness uddannelser og coachingprogrammer. Vi holder også workshops og foredrag i virksomheder.

Rum til dig

Selvomsorg, poesi & meditation

Få mit gratis minikursus til en værdi af 499,-kr. Du tilmelder dig samtidig mit personlige nyhedsbrev

.