Udover at være leder- og business coach er jeg uddannet Purpose Guide™, og jeg arbejder som mentor på Purpose Guide Institute i Californien. Som Purpose Guide hjælper jeg dig med at få forbindelse til din sjæl og dit sjælsformål gennem sjælsmøder. Når du kender dit sjælsformål kan du skabe et helhjertet arbejdsliv, hvor du deler dine unikke gaver med verden.

I min rådgivning trækker jeg på 11 års erfaring og ekspertise i at skabe dyb transformation, både 1:1 og i grupper. Jeg forener det praktiske og konkrete med det poetiske og spirituelle. Jeg har en stærk intuition, der guider min rådgivning og som skaber gennembrud, men også en solid psykologisk og pædagogisk erfaring, der er udviklet gennem mit undervisnings- og rådgivningsarbejde.

Jeg har et langt virke som meditationslærer, hvor jeg er uddannet på Berget i Rättvik, og gennem en mangeårig træning i Zenlærer Thich Nhat Hanh’s fællesskab i Sydfrankrig. Jeg har en baggrund som folkeskolelærer og skuespiller, inden jeg grundlagde virksomheden Stilhedsrevolutionen med min mand i 2011.

Sammen med Nikolaj Flor Rotne har jeg skrevet fire bøger herunder, Mindfulness i Pædagogikken, 2011 Hans Reitzels Forlag, Glade børn med kærlighed og grænser, 2013 Politikens Forlag, Everybody Present, der udkom i USA i 2013, Parallax Press og Fuglen i hånden – en vejviser til indre ro og handlekraft, 2014, Forlaget Mindspace.

KONTAKT

Didde Flor Rotne

Email: diddeflor@gmail.com

Tel: + 45 22 90 27 38