I min rådgivning arbejder jeg i et udvidet, nærmest tidløst rum, hvor sjælen har lejlighed til at give sig til kende med de indsigter, den bærer.

Jeg forener det praktiske og konkrete med det poetiske og sjælelige. Jeg har en stærk intuition, der skaber gennembrud, men også en solid psykologisk og pædagogisk erfaring, der er udviklet gennem mine uddannelser og undervisnings- og rådgivningsarbejde de sidste 11 år.

Når jeg arbejder med de helt konkrete udfordringer, som det enkelte menneske står midt i, får jeg samtidig adgang til den dybe viden, som vores sjæl har. Og det gør en stor forskel. Det er et rum båret af tryghed, ro, skønhed, poesi og medfølelse. I det rum finder heling sted og nye veje viser sig.

Mine klienter er kvinder indenfor en lang række professioner og livsomstændigheder. Bl.a. ledere, sygeplejersker, forskere, lærere, designere, selvstændige, yogalærere, ingeniører, kunstnere og journalister. Og tematikkerne er alt fra jobskifte, stress, sorg, at finde sit sjælsformål, karriere- og virksomhedsudvikling, skilsmisse, angst, spirituel udvikling, moderskab og ledelsesudvikling mv.

Jeg er uddannet Purpose Guide™, og er tilknyttet Purpose Guide Institute i Californien som mentor. Som Purpose Guide hjælper jeg dig med at få forbindelse til din sjæl og dit sjælsformål. Når du kender dit sjælsformål kan du skabe et helhjertet liv, hvor du deler dine unikke gaver med verden.

Jeg har et langt virke som meditationslærer, hvor jeg er uddannet på Berget i Rättvik, og gennem en mangeårig træning i Zenlærer Thich Nhat Hanh’s fællesskab i Sydfrankrig. Jeg har en baggrund som folkeskolelærer og skuespiller, inden jeg grundlagde virksomheden Stilhedsrevolutionen med min mand i 2011.

Sammen med Nikolaj Flor Rotne har jeg skrevet fire bøger herunder, Mindfulness i Pædagogikken, 2011 Hans Reitzels Forlag, Glade børn med kærlighed og grænser, 2013 Politikens Forlag, Everybody Present, der udkom i USA i 2013, Parallax Press og Fuglen i hånden – en vejviser til indre ro og handlekraft, 2014, Forlaget Mindspace.

Velkommen til.

Didde

KONTAKT

Didde Flor Rotne

Email: diddeflor@gmail.com

Tel: + 45 22 90 27 38

Sjælen er en lille del af evigheden, der ligger i vores bryst og som venter på at blive sat fri, for at slutte sig til dem, der kredser om solen.

– Rainer Maria Rilke