Personlig Coaching

Personlig Coaching er for dig, der er medarbejder eller selvstændig, og som har brug for en fortrolig sparringspartner. Du står fx. i en akut udfordring, du har brug for hjælp til at få løst eller du går med en fornemmelse af, at du har et potentiale, der venter på at blive sat stærkere i spil i dit arbejdsliv eller i din virksomhed.

 

Personlig Coaching hjælper dig fx. når

  • Du har brug for hjælp til en akut udfordring
  • Du ved at du har uudnyttet potentiale, der ikke bliver sat i spil
  • Du oplever tidspres og ønsker at få mere ud af din arbejdsindsats
  • Du har brug for at styrke din virksomheds bundlinje
  • Du oplever en konflikt, som du har brug for hjælp til at løse
  • Du ønsker at skabe et fundament inde i dig selv af ro, klarhed og råstyrke
  • Du har karrieredrømme og lyst til at lære dit sjælsformål stærkere at kende.

Hvad kan du forvente?

Min fornemmeste opgave er at møde dig der, hvor du står. Jeg ser dine potentialer og dine næste skridt. Det er min vigtigste opgave at guide dig, så du oplever passion og mening, gennem at være formålsdrevet i arbejdslivet.

Jeg arbejder hurtigt, da jeg ud over min klare analytiske kompetence har en stærk intuition, der giver mig dybe indsigter om din situation, så du får overblik og nye handlemuligheder med det samme.

Hvad er dit udbytte?

Udover at få løst de konkrete problemer, vil du være blevet mere autentisk, modig og have genvundet retningen for dit arbejdsliv. Du vil ikke kun have fået nye strategier og en styrket bundlinje. Du vil være forbundet med sider af dig selv, som du har længtes efter at sætte i spil, fordi de er essensen af, hvem du er, og hvad du ønsker at bidrage med, for at opleve mening i arbejdet.

Det praktiske

Typisk arbejder vi sammen over en periode på 5 eller 8 gange af 90 minutters varighed. Jeg tilpasser det altid efter dit behov, og derfor kan vi også starte med fx. 3 samtaler. 

Møderne foregår online via Zoom eller via telefon.

Mellem vores møder har du små opgaver, der passer til lige netop din situation og dine næste skridt. Det kan være skriftlig refleksion, meditationsøvelse, gåtur eller praktiske gøremål i forbindelse med dit arbejde.

Du har løbende adgang til mig på email eller sms, hvis der opstår akutte behov. 

Hvis du er medarbejder er din leders opbakning til forløbet en fordel, og forløbet er lagt an på, at din arbejdsplads dækker gebyret.

Pris for det samlede forløb:

5 sessioner á 90 minutter kr. 12.500,- ekskl. moms.

8 sessioner á 90 minutter kr. 19.500,- ekskl. moms.

Forløbet faktureres ved opstart.

 

Kunderne siger

Jeg har fået en klar fornemmelse af, hvilke unikke styrker jeg har, og større mod til at sætte dem i spil. Didde har stor viden og erfaring som hun formår at formidle på en klar og helhjertet måde. Jeg har fået hjælp til at skabe et meningsfuldt arbejdsliv, hvor jeg bruger mine specielle gaver og får langt mere ud af min indsats.

– Charlotte

Coachingforløbet har haft en afgørende indflydelse. Jeg har lært, at forandring er mulig, selv i det store billede. Didde er yderst kompetent og hun er altid godt forberedt og et skridt foran i teori og praksis. Du kan være sikker på at blive udfordret i tanker, følelser og overbevisninger. Tak!

– Mette

Didde har støttet mig i at få bragt mine styrker langt bedre i spil i mit arbejdsliv og set sammenhænge, som jeg aldrig selv ville kunne se.

– Anne-Sophie

Bestil et personligt coachingforløb

didde@stillnessrevolution.com

eller send en sms på 22 90 27 38.

Når du har bestilt forløbet vender jeg tilbage til dig, så vi kan aftale tidspunkt for vores første session.

KONTAKT

EMAIL DIDDEFLOR@GMAIL.COM · TEL +45 22 90 27 38 · CVR 35947779 ·