Soul Coaching forløb

I et Soul Coaching forløb guider og støtter jeg dig over en længere periode. Oftest arbejder vi sammen gennem nogle måneder, hvor du får lejlighed til at skabe de forandringer som du drømmer om. Det kan være, at du står overfor et jobskifte, at du ønsker at udvikle din karriere eller din virksomhed, eller at du har udfordringer i dit private eller professionelle liv, der skal tages hånd om. 

Under forløbet vil du opleve mig som en fortrolig rådgiver, der hjælper dig med at bringe dine unikke gaver i spil, men som også kaster lys på de ting, der bremser dig, så du overkommer dem. Vores sessioner er et berigende rum til dine drømme og længsler, hvor du og din sjæl er i centrum, og hvor du fremkalder de potentialer, der venter på at træde frem i dit liv. 

Sessionerne vil indeholde guidede meditationer, som jeg designer, så de specifikt og effektivt bringer den energi og virkning, som du har brug for. Meditationerne vil blive optaget under sessionen og sendt til dig efterfølgende, så du kan lytte til dem mellem sessionerne.

Meditationerne bringer dit sind i en alpha tilstand, hvor du befinder dig i en vågen, nærværende hvile. I denne tilstand af fred kan vi arbejde med de ubevidste lag af krop og sind og derigennem skabe en langt dybere forandring end blot gennem samtale.

Det meditative i kombination med sjæle-coachingen, hvor jeg guider dig i en stærk forbindelse til din sjæl og dit sjælsformål, skaber de vedvarende ændringer gennem forløbet.

Desuden vil jeg læse et digt for dig, som du vil modtage som en smuk PDF-fil efter sessionen, så du har mulighed for at printe det. 

Mellem gangene vil du have små hjemmeopgaver og meditative øvelser at fordybe dig i. 

Alle mine sessioner varer 90 minutter og finder sted via Zoom og jeg gør meget ud af, at du mærker, at du træder ind i et trygt og sjælfuldt rum, når vi arbejder. Derfor er det også vigtigt, at du giver dig selv en blid overgang, efter at vores session er afsluttet, så du kan gå videre med din dag, når du har haft en lille stund til at fordøje sessionen og drage omsorg for dig og din sjæl.

Hvis du ønsker at høre nærmere om et Soul Coaching forløb, så send en besked på 22 90 27 38 eller en mail på diddeflor@gmail.com

En kæmpe gave at have taget dette forløb.
Jeg tør stå fast på det jeg ønsker for mig selv og jeg har hurtigt opnået at lande i et nyt job og skabe en ny vej. Didde er meget nærværende og tillidsskabende, og jeg har følt fuld tryghed fra første session, selvom det har været online. Forløbet har styrket mig i at mærke ind i mig selv og turde sige det højt for andre – at tale fra hjertet.
Christina Krabbe Zebitz, Creative and strategic product manager/developer, ferm LIVING
I sessionen med Didde følte jeg mig virkelig set helt ind i sjælen. Hun så mine sjælskvaliteter og spejlede mig i min kraft på en enormt autentisk måde.
Den guidning jeg modtog var spot on, og bandt alle de tråde sammen jeg selv havde fornemmet, men var faret vild i.
Det rum Didde holder åbner for og anerkender at tillade kvaliteter som ro, langsomhed, sjælelig næring og poesi som vigtige aspekter på vores livsrejse. Det kræver mod at stille sig der, når man mærker samfundets hæsblæsende energi, der trækker i en helt anden retning.
Men det var som om mit menneske lige dér i sessionen forstod, at sjælen har ligeså meget brug for næring som vi har brug for mad, og noget vigtigt faldt på plads i mig med den erkendelse.”
Til sidst modtog jeg de smukkeste visuelle metaforer – billeder på min livsrejse – som jeg kan gå tilbage til og forbinde mig med. Didde læste et smukt digt, der næsten føltes som om ordene kærtegnede min sjæl. Didde har den blideste kærlige energi, samtidig med, at man tydeligt fornemmer hendes enorme kraft.”
Mette Back, Designer