Soul Session

En Soul Session er for dig, der er klar til et skifte i dit arbejdsliv. Måske står du overfor et valg, der skal træffes, om dit næste karriereskridt? Eller måske kan du mærke, at der er noget mere, som kalder på dig, som du ønsker at sætte i spil i dit liv?

Hvad enten du ønsker et jobskifte eller du længes efter at udfolde dine gaver endnu mere, så hjælper jeg dig til en stærkere kontakt med dit sjælsformål. Det gør dig i stand til at træffe det valg, der er i højeste forbindelse med din sjæl.

Jeg ser dine sjælskvaliteter og viser dig dine potentialer og muligheder, og sikrer, at du får redskaber til at overvinde dine specifikke udfordringer. Det, som før var skjult for dig bliver tydeligt og du får overblik over dine næste skridt.

Under sessionen vil jeg læse et digt for dig, som du vil modtage som en smuk PDF-fil efter sessionen, så du har mulighed for at printe det. 

Sessionen varer 90 minutter og finder sted via Zoom.

Pris 2.000kr ex. moms.

 

1. Send en mail, hvis du ønsker at bestille en tid til en Soul Session: diddeflor@gmail.com

2. Overfør 2.500kr (2.000kr + moms) til Mobilpay 22 90 27 38 eller Bankoverførsel Reg: 8401 Konto nr: 0001179607 Du vil modtage en faktura per mail.

3. Herefter vil du modtage en mail fra mig med nogle spørgsmål du skal besvare, inden vores session.

En kæmpe gave at have taget dette forløb.
Jeg tør stå fast på det jeg ønsker for mig selv og jeg har hurtigt opnået at lande i et nyt job og skabe en ny vej. Didde er meget nærværende og tillidsskabende, og jeg har følt fuld tryghed fra første session, selvom det har været online. Forløbet har styrket mig i at mærke ind i mig selv og turde sige det højt for andre – at tale fra hjertet.
Christina Krabbe Zebitz, Creative and strategic product manager/developer, ferm LIVING