Kender du også denne særlige følelse?

Det lys omkring kvinden på maleriet. Mystisk og sjælfuldt.

Jeg genkender det, som det sted, hvor vi heales af at stå i vores lys og deler vores gaver med verden.

For det smukke ved et sjælsformål er, at det ALTID rækker ud over os selv til gavn og glæde for verden.

Som Purpose Guide™ bringer jeg mennesker gennem dybe transformationsprocesser, hvor de rejser gennem indre og ydre landskaber, for at finde deres dybeste gaver, deres sjælsformål.

Undervejs afdækker de deres uautentiske formål, der er opbygget gennem den familiære og kulturelle opdragelse. De stemmer, der holder os tilbage og gør os små og mindre helhjertede.

Jeg sender deltagerne afsted på SoulQuest og modtager dem igen, efter at de har været eksponeret for deres egen sjæl, i vild natur, alene, i en siddecirkel i minimum 8 timer.

Der lurer en stor fare på rejsen

Efter SoulQuesten finder der en proces sted, hvor sjælsformålet udtrykkes i en visuel form og derefter begynder den smukke vej med at integrere det og kropsliggøre det, i deltagerens liv og virke. Det er først der, at gaven bliver virkeliggjort. Og her lurer en af de store farer på rejsen:

At du falder i søvn, inden du når frem til landsbyen, hvor gaven skal gives og deles med din tribe.

Vi bliver overvældet af vægten af vores egne gaver og det ansvar vi bærer, for at dele gaven med verden. Og så falder vi i dyb søvn.

Selv på SoulQuesten falder vi ofte i søvn. Trækker os tilbage i den trygge puppe, hvor vi glemmer, at vi har en opgave at udføre, et kald at svare.

Citronsommerfuglen kalder

I sidste uge var en af mine deltagere på Purpose Leadership forløbet faldet i søvn under hendes SoulQuest og tænk, en citronsommerfugl kom og satte sig på hendes hjerte og vækkede hende med dens spinkle vinger, der svirrede på nylonjakken.

Sjælen giver ikke op. Den bliver ved med at forsøge at vække dig og få dig i tale.

Og når du rejser dig fra søvnen og bevæger dig ind i landsbyen med din gave i favnen, så vil du mærke en glæde så dyb og en helhjertethed så stor, at selv rejsens mørkeste øjeblikke finder fred.

Når dine unikke gaver modtages og gør godt i verden, svarer din sjæl med en lyksalighed, som ikke kan købes for alverdens guld. Du mærker, at du gør dét, som du er kommet her for at gøre.

Lyset og stemningen på maleriet af kvinden minder mig om den følelse af at stå i mit lys.

Din sjæl healer dig, imens du healer verden.

Kunst af Xuanwei Su

Rum til dig

Selvomsorg, poesi & meditation

Få mit gratis minikursus til en værdi af 499,-kr. Du tilmelder dig samtidig mit personlige nyhedsbrev

.