En af de stærkeste måder, hvorpå jeg kan forbinde mig med mig selv og min sjæl er gennem tid alene.

Når jeg er i relationer og udfører en hel masse handlinger, så bliver jeg til sidst træt og mærker en svækket forbindelse til min sjæl og så er det tid til at være alene.

Det kan være på en gåtur i skoven. Eller ved at være alene hjemme. Jeg elsker at have længere tid alene, men sommetider kan en time være nok til at “finde alle mine veje”, som digteren Rainer Maria Rilke udtrykker det i følgende linjer:

Din tid alene vil være en støtte og et hjem for dig, selv midt i meget ukendte omstændigheder og derfra vil du finde alle dine veje.

Alenetiden gør mig bedre i stand til at lytte dybere til mig selv og det, der rører sig i mit indre liv, men vigtigst af alt at huske på mit purpose og på hvilken særlig gave, som jeg er kommet for at dele med andre.

Digteren David Whyte skriver i et af sine digte:

At være menneske er at blive synlig, mens vi bærer det, der er skjult, som en gave til andre.

Og det er denne gave vi gang på gang har lejlighed til at forbinde os med og huske på, når vi er alene.

At få forbindelse til det, der er skjult i os, potentialet, der endnu ikke er fuldt udfoldet, men som venter på, at vi hver især tager alvorligt og bliver synlig med, så det også kan komme andre til gode.

Når du tør lytte til dine længsler, drømme og følge dit purpose, så kan du begynde at tage små, såvel som store skridt, i retning af at blive synlig og dele din gave gennem dit arbejdsliv og dit lederskab.

Tør du blive synlig?

Rum til dig

Selvomsorg, poesi & meditation

Få mit gratis minikursus til en værdi af 499,-kr. Du tilmelder dig samtidig mit personlige nyhedsbrev

.